Workshop vuurspuwen: maak je eigen vuurwerk!

Workshop vuurspuwen: maak je eigen vuurwerk!

Geplaatst in: Nieuws | 0

Is vuur spectaculair, intimiderend, eng en gevaarlijk? Ja, ja, ja en nee! Tenminste, als je weet waar je mee bezig bent. Iedereen die met oud en nieuw zijn eigen vuurwerk wil maken kan naar een workshop vuurspuwen. Onder leiding van ervaren vuurspuwers van circustheaterbureau Demiori uit Oldenzaal wordt geleerd hoe veilig en vertrouwd grote vlammen geblazen kunnen worden. Al jarenlang verzorgt Demiori vuurspuwworkshops door het hele land. Vanzelfsprekend staat de veiligheid voorop en wordt gestart met een uitgebreide veiligheidsinstructie. De workshop is zo opgezet dat deelnemer alles leren wat nodig is om het later zelfstandig in de praktijk te brengen.

De workshop is op maandag 18 december van 19:00 tot 21:30, in het gezellige Pelle’s Eten en Drinken te Deurningen. Vanuit de zaal sta je met enkele passen op de geschikte buitenplaats waar de vlammen geblazen gaan worden. Pelle’s is recent gewaardeerd als beste café van Overijssel 2017, waardoor ook niet-deelnemend publiek in een gezellige sfeer kan wachten op het spektakel van het praktijkgedeelte.

Opgeven voor de workshop kan via verrasme@demiori.nl. De kosten bedragen €40,- per persoon of €70 voor 2 personen. Minderjarigen mogen alleen meedoen met toestemming en aanwezigheid van een ouder/voogd.