Vuurspuwers

Een vuurspuwer zorgt voor spektakel op elk evenement. Extra bijzonder is dat onze vuurspuwers naast vuurspuwen ook met brandende fakkels jongleren.

Clowns

Het karakter van de clown is met zijn vele interactie en snelle grappen uitermate geschikt voor het vermaken van de kinderen tijdens een evenement. Demiori beschikt over verschillende clowns met beheersing over technieken als ballonvouwen, jongleren, eenwielfietsen en goochelen.

Zwarte pieten

Een echte zwarte piet is méér dan alleen een kostuum. De zwarte pieten van Demiori zijn uitstekende stuntpieten. Ze klimmen in de verkeersborden, hangen op de kop op banken, gooien over met verschillende objecten en fietsen op één wiel. Daarnaast spelen ze met de kinderen en kunnen ze indien gewenst strooigoed uitdelen. Zwarte piet kan alleen komen, samen met zijn pietenvrienden of zelfs met Sinterklaas.

Algemene circuskarakters

Naast bovengenoemde karakters levert Demiori ook theatrale circuskarakters op eenwielfietsen en jongleurs en acrobaten. Deze karakters kunnen los van elkaar geboekt worden maar indien gewenst kan een artiest ook verschillende karakters uitvoeren. Zo kan een karakter het ene moment nog flyers uitdelen op de eenwieler en het andere moment op zijn handen door de winkelstraat lopen.

Prijzen

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.