Acrobatiek


Om een grote menselijke piramide te kunnen bouwen moet goede samengewerkt worden. Samenwerken, communicatie en vertrouwen zijn de kernelementen in de teambuilding-activiteit acrobatiek. Wanneer een individu een eigen plan trekt of er niet duidelijk gecommuniceerd wordt is dit meteen zichtbaar in de acrobatische piramide: hij kan niet worden opgebouwd, staat scheef of valt om. De actieve workshop maakt op een visuele manier het belang van de centrale kernelementen binnen de workshop duidelijk. Deze teambuilding-activiteit is geschikt voor het gehele bedrijf. Vooral bedrijven waarbij veel in teamverband wordt gewerkt kunnen hier veel voordeel uithalen.

Jongleren

In hoeverre zijn uw werknemers in staat alle ballen in de lucht te houden? Jongleren is niet alleen leuk en verslavend maar ook erg nuttig. Jongleren is goed voor de hersenen en wordt tijdens de workshop meermaals als metafoor ingezet voor arbeidsprocessen binnen een bedrijf. Het begrip ‘loslaten’ kan letterlijk aan het jongleren worden gekoppeld evenals het durven maken van fouten: de ballen gaan tijdens deze workshop gegarandeerd vallen. Een bal die omhoog wordt gegooid komt tenslotte altijd weer naar beneden; zo worden deelnemers bewust gemaakt van de consequenties van handelingen. Deze teambuilding-activiteit is, naast algemeen voor het gehele bedrijf, uitermate geschikt voor managers en leidinggevenden.

CircusvoorstellingNiet zelden werken bedrijven of teams binnen een bedrijf toe naar een deadline met bijbehorend de presentatie van een nieuw(e) product/dienst. Gedurende deze teambuilding-activiteit wordt getraind met verschillende circusdisciplines om ten slotte het resultaat aan elkaar en eventueel andere genodigden te tonen in de vorm van een circusvoorstelling.

Prijzen Acrobatiek

Per persoon: €21,50 (10-25 pers.)

Per persoon: €18,00 (25-50 pers.)

Duur: 2 uur

Bij meer personen prijs op aanvraag.

Prijs Jongleren

Per persoon: €19,00 (10-25 pers.)

Per persoon: €16,00 (25-50 pers.)

Duur: 1,5 uur

Bij meer personen prijs op aanvraag.

Prijs Circusvoorstelling

Prijs op aanvraag.