Jim Bakkum ‘gevaarlijk’ bezig

Jim Bakkum ‘gevaarlijk’ bezig

Geplaatst in: Nieuws | 0

Demiori heeft zaterdagochtend in een prive workshop Jim Bakkum leren vuurspuwen. De door hem gedeelde foto hiervan op Instagram werd opgepikt door de Telegraaf. Hieronder hun bericht:

Jim Bakkum bereidt zich momenteel keihard voor op zijn rol als de gemene koning Herodes in het muzikale kerstspektakel ‘Kerst met de Zandtovenaar’. De acteur gaat de gevaarlijke stunts niet uit de weg.

Bakkum zal voor zijn nieuwe rol moeten vuurspuwen. De acteur deelde op Instagram een foto waarin hij oefent voor zijn scène . “Oefenen vuurspuwen voor Zandtovenaar!”, laat Jim bij het kiekje weten. De acteur vindt het spelen met vuur wel spannend. “Freaky hoor!”, aldus Bakkum.

Naast Jim spelen Maan en Brace spelen de hoofdrollen in het muzikale kerstspektakel. Maan bezingt het verhaal vanuit de rol van moeder Maria. Zanger Brace vormt samen met Lo van Gorp en Ferry van Leeuwen de drie wijzen uit het oosten. Dit jaar wordt het kerstverhaal verteld door radio-dj Gijs Staverman.

Het evenement Kerst met de Zandtovenaar is een jaarlijkse traditie geworden. Sinds 2012 was het evenement in Gouda, Alkmaar, Roermond en Apeldoorn en dit jaar dus in Lelystad. Donderdagavond 15 december maakt de KRO-NCRV opnames van de voorstelling in Lelystad. Kerst met de Zandtovenaar wordt vrijdag 23 december om 17.00 uur uitgezonden op NPO Zapp.