‘Verstrikt’ ontstaan in Portugal

‘Verstrikt’ ontstaan in Portugal

Geplaatst in: Nieuws | 0

In 2018 wordt in Ribeira Grande (Azoren) ’s werelds grootste jongleerfestival georganiseerd. Bij Demiori was om deze reden een hulpvraag binnengekomen. Naast een straatoptreden van een uur (‘Verstrikt’) en het maken van een promotiefilmpje van de locatie met daarin veel devilsticktrucs zal een bijdrage worden geleverd in het brainstormen over het festival zelf.

Afgelopen juni was het zo ver. Nikki en Eljoh zijn een week naar de Azoren afgereist om het eiland rondgereden te worden voor het promofilmpje en een optreden in de stad waar het over enkele jaren allemaal gaat gebeuren: Ribeira Grande. Gezien de specifieke wensen over locatie en materiaal werd gekozen voor het voorstelling op maat. Een nieuwe voorstelling dus, met een nieuw thema, nieuwe muziek, nieuwe kleding en achterliggend concept.

In de snikhete is de voorstelling onder luidt applaus opgevoerd. Niet alleen het publiek heeft zich vermaakt maar ook de artiesten waren erg te spreken over de voorstelling: alleen de hitte op het gemeenteplein had wat minder gemogen. De afgelopen maanden is daarom de voorstelling verder geperfectioneerd en sinds vandaag toegevoegd aan het repertiore van Demiori. ‘Verstrikt’ is een door de meerdere lagen in de voorstelling geschikt voor jong en oud. Meer informatie is te vinden onder het kopje ‘shows’.

13445357_848963111874652_7935184943575623676_n